Üdvözöllek, látogató! [ Regisztráció | BejelentkezésRSS FeedÁszf

Üzlet szabályzat / Általános rendelkezések:

- A hirdetés feladás regisztrációhoz kötött .
- A hirdetések 365 napig érhetőek el a rendszerben de a kapott felhasználónévvel és jelszóval bejelentkezve a portálra időközben bármikor lehetőség van a törlésre illetve módosításukra.

- A többször feladott ugyanazon tartalommal rendelkező hirdetéseket spamnek minősítjük és töröljük a szallasles.hu portálról továbbá a felhasználóhoz tartozó összes hirdetést és a felhasználói fiókot is letiltjuk.

1. A hirdetésekben nem szerepelhet olyan tartalom, amely:
a. nem a megfelelő kategóriába tartozik
b. jogszabályba ütközik illetve ennek gyanúja felmerül
c. szerzői jogokat, személyhez fűződő jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok védelméhez való jogokat sért;
d. a gyermek- és fiatalkorúaknak szól, és fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésüket károsíthatja, tapasztalatlanságuk vagy hiszékenységük kihasználásával közvetlen felszólítást tartalmaz arra, hogy a felnőttkorúakat áru vásárlására ösztönözzék,
e. pornográf, szexuális szolgáltatás igénybe vételének előmozdítására, szexuális ingerkeltésre irányul (ideértve az olyan emeltdíjas távközlési szolgáltatás reklámját, mely szexuális ingerkeltésre irányul) f.félelemérzetet kelt,
g. nem létező áruval vagy vállalkozással, forgalomban nem lévő áruval, azonosíthatóan és felismerhetően meg nem jelölt áruval vagy vállalkozással való összehasonlítást tartalmaz ill. nem azonos rendeltetésű áruval vagy vállalkozással való összehasonlítást tartalmaz.
h. dohányáru reklám;
i. a fegyverek, a lőszerek, a robbanóanyagok és közbiztonságra különösen veszélyes eszközök reklámozása;
j. politikai tevékenységhez kapcsolódó vagy azt elősegítő anyag, információ;

2.) Jogok és kötelezettségek A Felhasználók jogai és kötelezettségei:
a) Felhasználó tudomásul veszi , hogy a szallasles.hu weboldalon elhelyezett adatok, anyagok, információk tartalmáért a felhasználó felelősséggel tartozik, valamint az illegális tartalmú hirdetések feladása hatósági eljárást vonhat maga után.
b) Felhasználó tudomásul veszi, hogy a szallasles.hu weboldalon feladott hirdetések megjelenhetnek más weboldalakon.
c) A Felhasználó elfogadja, hogy az szallasles.hu rendszere automatikus tájékoztató üzeneteket küld a hirdetésfeladáshoz használt e-mail címére, a hirdetés feladásának, módosításának, törlésének, az érvényességi idő lejártának, tényéről. Ezek az üzenetek nem minősülnek reklámnak, mindössze a Felhasználó által feladott hirdetések állapotáról tájékoztatnak.

- A szallasles.hu fenntartja magának a jogot a hirdetési szöveg stílusának megváltoztatására, helyesírási hibák javítására továbbá a megfelelő kateória kiválasztására. – Az szallasles.hu fenntartja magának a jogot a felhasználóval szemben szolgáltatásainak szüneteltetésére vagy megszüntetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, továbbá bármilyen változtatásra, illetve a teljes szolgáltatás átmeneti vagy teljes körű megszüntetésére.

- A szallasles.hu fenntartja a jogot a szolgáltatási díj bevezetésére, és annak módosítására.

Naptar

< 2024 >
Május
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Translate »